onsdag 26 september 2012

Papardelle con salccicia 14 propoints

När jag kom hem efter en löprunda i regnet stod Fredrik vid spisen. Det var en grymt god pasta han svängde ihop idag.

Papardelle con salccicia 14 propoints

2 portioner

250 gram färsk pasta papardelle persilja & vitlök
160 gram salccicia av bra kvalitet
1 stor klyfta vitlök
1 scharlottenlök
1 tsk olja
6 st färska champinjoner
3 urkärnade körsbärstomater
1 dl vitt vin
1 dl matlagningsgrädde Max 15%
Hackad färsk persilja
Salt & peppar

Tag ur korven ur skinnet och fördela i små bitar. Finhacka löken, skiva champinjoner och fräs allt detta med lite olja ett par minuter.

Tillsätt tärnade tomater & vin och koka ihop. Slå på grädde och låt puttra ett par minuter.

Koka pasta enl anvisningen på förpackningen.

Vänd ner persilja och den nykokta pastan i såsen.

Servera ev med lite riven parmesan på toppen.



Over & out!

1 kommentar: