Dagens middag har jag hittat på Philadelpias hemsida. Dom har mycket trevliga recept.
Detta recept har jag inte ens behövt göra smalare för att passa oss viktväktare.
Mezzaluna med grönsakskräm 12 propoints
2 portioner
250 gram mezzaluna riccota & spenat el liknande.
60 gram philadelphia vitlök & örter 12%
2 scharlottenlök
1 tsk olja
1-1,5 dl grönsaksbuljong
Persilja
Salt & peppar
2 msk riven parmesan
Finhacka löken och stek den mjuk i olja. Tillsätt buljong och Philadelphia. Rör ut väl och värm upp, salta & peppra.
Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Häll av och vänd försiktigt ner pastan i såsen.
Lägg upp pastan och toppa med finhackad persilja & riven parmesan.
Vi fick lite pizzasallad till oxå. Addera 1 propoints.
Over & out!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar