Sommar som det är blev det en riktigt sommrig middag idag. Jag har börjat jobba så maken ordnade middag som stod på bordet när jag kom hem. Det gillar vi.
Rostbiff med potatissallad 11 propoints
4 portioner
400 gram rostbiff i skivor
ca 1 dl Pickles
ca 4 msk Rostad lök
Potatis sallad 5 propoints
4 portioner
8 potatisar
2 dl fraiche 5%
1 msk lättmajonnäs
1 msk skånsk senap
1 msk hackad gräslök
1 bit hackad purjolök
Salt & peppar
Koka potatisen.
Blanda fraîche med majonnäs & senap. Tillsätt gräslök & purjolök. Smaka av med salt & peppar.
Tärna potatisen grovt och rör ned i såsen. Låt stå ett tag så allt gottar till sig.
Servera den goda potatissalladen med rostbiff, pickles & rostad lök.
Mums!
Hej Cissi
SvaraRaderaTack för alla goda recept och fin inspiration.
Det är nu dags för mig att ta tag i vikten igen :) och tänkte laga ditt recept
Wok med lövbiff & glasnudlar 7 propoints
Där skriver du att man ska ha en förpackning med glasnudlar, det finns ju olika sorters förpackningar :)
Hälsningar
Maria
Hej Maria,
SvaraRaderaJa det är sant ;)
I detta recept har jag använt en förpackning santa maria glasnudlar 100 gram. Lycka till med kampen om kilona, jag har nystart nu också. Vi får peppa varandra.
//Cissi
Åh ni gör alltid så god mat. Jag varierar mellan flera favoriträtter från er :)
SvaraRaderaSka prova flera nu när jag måste få lite inspiration!
Åsa
Roligt att höra Åsa :-)
SvaraRaderaTill hösten kommer det nog mer nya recept. Blir mycket samma vanliga grillat på sommaren.
//Cissi