Här kommer ett riktigt härligt recept.
Lax med smarrig matvetesallad 12 propoints
2 portioner
2 bitar lax a´ 125 gram
1 dl matvete
1/2 msk olja
1/2 citron, pressad saft
1/2 dl grovhackad bladpersilja
5-10 cm purjolök i tunna skivor
1/2 pressad vitlöksklyfta
125 g delade cocktailtomater
115 g urkärnad gurka i bitar
1/2 mango i tärningar
Flingsalt
Svartpeppar
1/2 msk hoisin sås
50 g fetaost max 10% i bitar
1/2 msk pumpakärnor
Koka matvetet i vatten enligt anvisning på förpackningen.
1/2 dl grovhackad bladpersilja
5-10 cm purjolök i tunna skivor
1/2 pressad vitlöksklyfta
125 g delade cocktailtomater
115 g urkärnad gurka i bitar
1/2 mango i tärningar
Flingsalt
Svartpeppar
1/2 msk hoisin sås
50 g fetaost max 10% i bitar
1/2 msk pumpakärnor
Koka matvetet i vatten enligt anvisning på förpackningen.
Krydda laxen med salt & peppar och pensla med lite hoisinsås & stek laxen i ugn på ca 200 grader i ca 15-20 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar