Igår var det så dax. Jag fyllde 40 år. Känner mig mer som 30 så det är inte så farligt faktiskt.
Började med frukost hos mor & far för att sedan checka in på hotell Tylösand.
Efter lite beachhäng var det dax för after beach. När vi kom upp på rummet så stod där en flaska bubbel som mina härliga kollegor beställt. Kul överraskning.
Efter after beachen njöt vi av bubbel innan middagen.
Blev avsmakningsmeny på akvarell.
Maten med tillhörande vin var superb men servicen lämnade en hel del att önska.
Hummer | Ramslök | Fänkål | Brynt smör
”Ogräs”
Vit sparris | Lufttorkad skinka | Levain | Citron
Piggvar | Morötter | Betor | Rökt sillrom
Oxe | Murklor | Gurka| Äpple
Ost på annat vis
Ananas | Kokos | Citronverbena | Macadamia
Choklad | Svarta vinbär | Tonkaböna | Passionsfrukt
Stort grattis på födelsedagen i efterskott!
SvaraRadera